Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ομελέτα σπέσιαλ με Βιτάμ Culinesse

Ομελέτα σπέσιαλ με Βιτάμ Culinesse



Υλικά

Για 2 άτομα

4 αυγά
100 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
50 ml Βιτάμ Culinesse
2 φέτες ζαμπόν ωμοπλάτης ψιλοκομμένες
5 πατατούλες μπέιμπι βρασμένες και κομμένες στα τέσσερα
½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη σε μικρά ζάρια
6 μικρά τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
2 φέτες τυρί τοστ ψιλοκομμένες
1 ½ κουταλιά της σούπας παρμεζάνα κομμένη σε πέταλα
Ανάλογο πιπέρι, αλάτι
Ρίγανη ξερή


 

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε.
Θερμαίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το Βιτάμ Culinesse καλά και σοτάρουμε το ζαμπόν, τις πατάτες, την πιπεριά και τα τοματίνια.
Αλατοπιπερώνω και ρίχνω λίγα ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας ρίγανης.

Ρίχνουμε το μείγμα της ομελέτας στο τηγάνι και τη μαγειρεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα με το τηγάνι στο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
Βγάζουμε την ομελέτα από το φούρνο. Τη γεμίζουμε με το τυρί του τοστ και λίγη παρμεζάνα και τη διπλώνουμε.
Γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα ακόμα, αλάτι, πιπέρι και λίγη ξερή ρίγανη.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά